Min helg


så var det underbara måndag igen!
Min helg i bildform
6-årig Hulligan som är värre än....you name it
min första date
min andra date
nämen...
tredje daten..
 
 
Har haft många träffar i helgen ska ni se..
och damsugarslang med alla dess tillbehör. Fjärde daten.
 
Dessutom har jag vräkt en snyltgäst...nämligen herr och fru duva som byggt rede och förde ett jefla liv i en av björkarna i trädgården. Usch och fy!
 
 
Nu dags för att dra igång veckan!

Ta´ta

Ok..

Kom ner till jobbet och möts av denna fina present.


så jag konstaterar att jag ångrar mig lite. ..
det är ganska bra med födelsedag iallafall. ..om man inte bli påmind om siffrorna då .

Min boss är cool. Och snäll. Jätte snäll faktiskt.

Och maken serverade kaffe på morgonen. Mitt favorit kaffe. i favoritmuggen. Han är bäst! !!! Nä dagen kunde börjat värre

Hos doktor Ola

Var och rådfrågade min kirurg om diverse saker. Blandannat om mitt extremt usla blodtryck. Han tyckte att jag skulle vara försiktig, men som många andra sa han att det inte fanns så mycket att göra åt det.

Vad det gäller det andra så får jag svar inom kort. Det stör mig. Jag vill veta nu.
Jag hatar att gå och inte veta nämligen. Sia i framtiden är inte något för mig eftersom jag inte vet vad som ska hända. Kontrollbehov hade andra sagt. Jag kalla det räddamigsjälv-syndrom
 
Hulliganen är i sitt esse nu när det är 6-års trots. Och jag vet i ärlighetens namn inte vilket ben jag ska stå på för att det ska bli rätt. Dessutom är jag ett år närmare döden om ett par timmar eller så...vilket jag vet att människor gillar att fira. Men inte jag. Inte min död alltså utan födelsedagar. Jag vill inte bli äldre. Och jag vill inte bli påmind om det heller. Och jag har inte någon ålderskris, snarare en smärre irritation över att man firar åldern. Varför liksom? Kan man inte fira att man har lärt sig något nytt detta året istället? Att man utvecklas eller tagit ett steg närmare en bättre version av mig själv?
 
Hur som..
 
Jag överlever nog den dagen också.
Det måste jag för i morgon är det att det är  fredag som räknas.
 
Ta´ta