Och

jag autokorr är Skitsmart!

När den skriver ordet man ber om.

Förlåt att stavelser som inte blev som de skulle. ..jag hoppas ni fattar ändå. ..
och....
Jag kan inte äta nuggets. Jo....två...sedan pelade jag bort paneringen och åt kycklingen. pommes åt jag några stycken sedan knep Hulliganen resten.
Och magen svider.
Inget mer happy meal för mig.
Ny läxa. Håll dig till knäckemacka! !!!

Ta'ta

Prova på

Jag ska utmana övergett och prova på happy meal för första gången. Testar kyckling och pommes. Har ätit enbart lilla hamburgaren innan och det har gått bra.

Och så ska jag ju inte då skriva det alla andra också skriver nämligen vad vi gjort idag. Tja. ...vi har pantad 2 miljoner flaskor. Huliganen överlycklig. Jag körde igång med bullbak och fick ihop 100 bullar eller något. Gott att ha i frysen till mellanmål till Hulliganen någon gång då och då. Medans jag bakade åkte sambon och Hulliganen till tippen med det han rensat från garaget. Vågade mig aldrig ut och titta vad han kastade. Söker inget jag skulle sakna eftersom jag inte vet vad som fanns heller. Hur som. ...

Sedan bestämde vi att vi skulle vika tvätt och stryka giganthögen med stryktvätt och titta på film, , resulterade i att vi satte oss i var ände på soffan med varsin Ikeakasse och tittade på Highlander.

Bra strykochvikatvättfilm må jag säga. Och vid halv sju pep sambon ner för att lyfta skrot och jag tog en låååååååång dusch medan Hulliganen var ute och lekte.

Nu inväntar vi maten och en styck sambo. Sedan så blir det nog lördagsmys resterande av kvällen.

Det är skönt med helg! !

Lördagsnöjepanta burkar är troligen något av det roligaste som finns. Han når ju äntligen upp!