Bebis

Övertalade maken till att ta över min svågers hundvalp Baloo...
Så här är han.
Vår bebis


Såhär några dagar efter

Så har jag ju överlevt julen. Jupp. .det gick 2013 också. Hulliganen var i fullständigt lyckorus då han fick allt han önskat sig.
ALLT. ...
Jag fick många fina klappar jag också. Ett jättefint fat av tomtemor på övervåningen (på jobbet) , presentkort och hemspa-kit, taccokit , bok , , smycken. En jättefin pyjamas och ny efterlängtad morgonrock och maken drog jackpotten när han gick och köpte ny tvmöbel till vardagsrummet på nedervåningen. Herrehjefla så glad jag blidde när jag fick veta det.

Ikväll blir det nog inte så mycket gjort. Jag är helt färdig. Tv...film..mys och ostbågar.

Åh...jag har dessutom testat att äta knäck. Det är underbart gott! En gick bra. Men hade jag fått i mig två hade jag nog knatat på hörntänderna in i sovrummet och sovit mig igenom hela filmen juldagen. Har räknat ut att äter jag en varannan timme lyckas jag hålla ner blodsockret... har även syndat och druckit julmust på julafton. Ett halvt glas sedan bytte jag med sambon för att inte knoppa fullständigt och lyckades smygvila i 5-10 minuter eftersom jag blev ytterst dödstrött en stund. Men jag har ändock ätit knäck och druckit must.

Ja ni ser. ..även Kavitha har haft jul.

Nu fredag.

Ta'ta