När man överlever

Jag klarade mig från att må illa. Och det bidde hiskeligt suddigt utan de där sexiga glasögonen. Filmer är definitivt sevärd. Rekommenderar den till ungar mellan 3 och....tja 20-åringen var ju med och tyckte den var bra. Sambon är 42..och lite till och även han tyckte den var jättebra.
Jag älskar tecknad film och hamnar i åldrarna mellan 20-åringen och han jag delar tapeter med och tycker filmen var riktigt bra. Men jag är ju också tokig i tecknad animerad film.

Vi har just dumpat 20-åringen hos en polare som han ska vara hos till fredag. Två ungar är kvar i bilen och jag tror att Huliganen knoppar före tonåringen i bilen. Men det återstår att se.

Själv kommer jag se ut som Getrud 96 år, när vi väl är hemma eftersom jag var smart och glömde ta med mig iallafall digestive kex för att inte skaka sönder av hunger. Och nä...popcornen hjälpte mig en stund tills grannen (läs sambo) "råkade" kränga en tredjedel av min låda också.

Vi får hoppas att depåerna håller ändå.

Ta'ta.

När man inte riktigt tänkt efter

Berättade jag att när man ringer hem till oss svaras det "dårhuset" i telefonen? Alltså här används inte efternamn eller förnamn. Alla går under namnet dårhus.
 
Jag har just kommit underfull med att det stämmer nog.
The Adams family...det är vi det.
Jag tror minsann jag var i en detlösersigminsannalltid-dimma igår där jag klickade fram 5 stycken biobiljetter utan egentligen använda de små grå.
 
Vi har bestämt att hela ligan hemma ska åka och titta på Monsters Inc på bio idag.  Det inkluderar en hulligan som troligen inte riktigt kommer ha ro att sitta stilla mer än en kvart.  En tonåring som jobbar hela dagen på donken och med all säkerhet kommer att vara ganska trött. För att inte tala 20-åringen som jag egentligen inte hade en tanke på när jag glatt beställde biljetterna och inte tänkte på att han är närmare 2 meter lång. ( få hoppas att han kan sjunka ner ordentligt i biostolen utan att bryta av benen vid knäskålarna) och så inte att förglömma sambon med ryggen från hefflettet.
 
Och som grädde på moset....en lättillamåendesmurf på det. Eftersom resten av ligan gillar 3d och jag aldrig änns testat detta tänkte jag snabbt att det kommer bli jättespännande. Inte tänkte jag på att den enda i familjen som inte klarar av just att lura hjärnan på det sättet. Jag menar jag mår pyton i barnkarusellerna. Det räcker ju med att jag ser ungarna åka runt så mår jag pyton. Och en fågel har viskat i mitt öra att det är mycket som att åka karusell.... Ja men wihooooo......smart där!!
 
Så jag tänkte inte det minsta på vad det innnebar när jag klickade 5 biljetter 3D bio. a´ 650 ballobas exklusive popcorn etc...etc....
 
Neh...det gjorde jag minsann inte...
Men....
Det enda som är hiskeligt bra med detta är att vi iallafall kommer ha skitroligt. Och om det vill sig illa kommer de större barnen inklusive sambon ha skitroligt åt mig som kommer vara grön i ansiktet på väg hem.
 
 
Återkommer