Loonley

Pojkarna är iväg och titta på hockeyn ikväll. Jag hoppas att jag får en glimt av dem på kanal 10. Hulliganen är taggad till tusen och eld och lågor för att äntligen få gå på hockey.Tonåringen emigrerade också....till kompisgänget så jag blidde alldeles allena med mitt arma huvud och ständiga värk. Ganska skönt. ...tyst och lugnt....
ska passa på att ta myyyys och puffa ner mig i soffan och bara vara.

Ta'ta

Mörker

Det kanske kan bli lite snö snart så det blir lite ljusare överallt. 
 
 
På tal om mörker föresten...
Sicket mörkt kort det blev igår på min nya frisyr. Jag kunde själv knappt se hur jag såg ut egentligen. Kanske var bra när jag tänker efter... Nåja...
 
Så istället så jag kastar in ett annat kort. Och försök bortse från att jag ser hur blek och trött ut som helst. Det gör jag.
 
 
Sambon har konstaterat att jag är skitgnällig och jättejobbig just nu. Och jag är för en gångs skull enig med denna man. Det händer inte ofta att jag erkänner detta tillstånd, men just nu har jag problem med att leva med mig själv vilket gör att han måtte ha ett rent hefflete. Och just nu tackar jag högre makter för hans väldigt långa stubin. Han har alltid varit jättesvår att göra förbannad vilket jag( tills idag, bäst att tillägga) har tyckt varit skitjobbigt. Men idag tackar vi för den genen och hoppas att den har förts över till Hulliganen. 
 
Så bara för att göra en sak klar
 
Det kan omöjligt existera någon på denna jord som är mer jämlik i sitt hat. Jag avskyr ont. Ont som pina ont som ont. Bryr mig inte, och diskriminerar ingen. Jag tycker inte om ont, jag tycker om ost. Ost är ett bra sällskap.
 
I synnerhet på knäckemacka.
 
Ta´ta
 

Nattinatt

Min nya frisyr


Hulliganen är dessutom eld och lågor för sambon har köpt nya hörlurar till hans mobil som även går att använda till surfplattan. Och med facit i hand så hade jag önskat att sambon hade tänkt lite på mina skadade öron. För Hulliganen sjunger.....nej...det var milt uttryckt. . vrålar låtar nu som hmäam har på iPhonen.....och i synnerhet en...

Amazing...... Jag tror det är Danny som sjunger den.

Den vrålas!!!!
Så tillslut tappar jag fattningen och säger till sonen att sluta skrika och vråla. Det går bra att sjunga eller nynna den. Varpå Hulliganens tittar på mig med uppsyn förvånad och svarar.
-Men då hör jag ju inte vad jag sjunger heller. Det gör bara du.Neh...det är sant. Fast mamma önska att hon kanske inte hade hört vrålet. Och det hade verkligen inte gjort något om repertoaren hade varit fler låtar än en.

Vi får hoppas han lägger till några fler imorgon och kanske sjunger istället o vanlig ton

Vi håller tummarna! !
Dags att vila arma huvudet på kudden och försöka sova.

Nattinatt

Ta'ta