Lördagsnöje

Vi har vigt denna helgen till utrensning och göra i ordning trädgårdshelg. En helg vi fasar för men som vi redan förra helgen bestämde att vi faktiskt M. Å. S. T. E börja med. Vi fick utesluta trädgårdsarbetet då himmeln bestämt att det ska regna idag. Så vi kom överens om att börja inomhus och på hulliganens lekrum. Allt som inte fungerade eller som han lekte med gick antingen i sopsäck eller i en sparakartong. Efter hårt slit så blev det en flyttlåda med diverse leksaker och en svart sopsäck (!!!!!!) med skräp. Tre backar tomma blev det också , som får gå till att använda till sambons samling av sladdar. En för data...en tv.video.dvd,blu-ray ....en till mobilt. 
Så får vi (läs jag) ordning där också . Han jag delar kontoret med är väll inte överförtjust i mina gestapofasoner eftersom han har koll på vad allt är. Fast han har vett nog att inte argumentera emot . Några mrf..hit.. Och några mutter dit slinker förvisso ur honom men han är smart nog att vara tyst. Gestapo bråkar man inte med liksom ...

Någon som mist vettet däremot just nu är vakthunden.

NÄR ska han inse att skinnstolarna är för tvåbenta varelser och att han får vika sig dubbel för att överhuvudtaget få plats??


Och jag vet att han kommer inte bli mindre i storlek med tiden. Något jag hoppas han kommer förstå snart. Han tror nämligen att han fortfarande väger 10 kg och får plats i knät. 

Nu står jag dessutom för valen... Kaffe ....vika tvätt...eller rensa bland makens leksaker. 


Glömde visst

Vår (OBS!!) trotjänare mr tummlare fick sista vilan förra veckanefter 10 års trogen tjänst, då varmeagget pajjat helt.
Maken beställde en ny samma dag. Och tekniknörd beställer en med lyse inne i trumman...16 olika torkprogram och en faslig massa knappar på.....självklart.
Får ett SMS i går från ovanstående
Din nya tummlare har kommit. :-)

Min...nya....

Ett inlägg om att det faktiskt är fredag

Äntligen fredag!! Hade nästan önskat att det vore lördag för fifan så trött jag var när sambon phonewife startade bröla på andra sidan sängen. Maken kom ur sängen och jag funderade på att kliva upp själv men på något konstigt sätt så fattade inte kroppen vad hjärnan hade beslutat sig för och jag låg kvar under täcket. Och jag fick sovmorgon faktiskt. En 30 minuter eller så för  vakthunden startade nosa mig i ansiktet och gny som om det vore eld någonstans. Masade mig upp även om jag låg och väntade in i det sista på att han jag lever ihop med skulle slå på charmen och komma in med kaffet till mig istället. Får hoppas det sker någon annan dag. 
 
Sedan har det gått i ett svep denna fredagsmorgon. 
I går köpte sambon och Hulliganen ett nytt halsband till Vovven. Med döskallar på...
                                                     Nytt halsband till rockarvovven
Tyckte det var jättecoolt. Tror vovven i sig skiter i vilket. Helst tror jag han hade velat vara utan och fri hela dagarna faktiskt. Stadsvandringen jag och vakthunden gjorde i går  föresten gick över förväntan bra. Hoppas att han lugnar ner sig med det också. För mycket ljud och förmycket dofter överallt gör att hans sinnen går bannanas fullständigt. Vet inte om det var jag eller hunden som var tröttast när vi kom hem igen.
Hur som....
 
Jag ska idag också något som jag verkligen ääääälskar...
Betala räkningarna. 
Alltid lika hjefla roligt att se hur mycket man har på kontot i typ 10 timmar...sedan är det mesta borta.
                                                Selfie inna jag betalar räkningarna denna dag..
 
Men...
Det är ju fredag!!
Allltid något som är bra. 
Nu kaffe för att trösta mig medan jag betala skitheffletesräkningnarna.
 
Ta´ta