Skitsnö

Jag tyckte att det kunde sluta snöa eftersom det är jag som är skottansvarig. Men han där uppe tyckte tydligen att jag behövde mer träning. Begriper han inte att kvinnfolk ha annat att pyssla med än snöflingor stora som dunbollar. Och kronan på verket är ju när plogbilen går förbi strax efteråt och täpper till infarten gallant. Tycker det skulle ingå i deras arbete att dra bort vallarna istället. Men det är tur att man är envis. Fast fifan vad tung snön blir när de drar ihop den. Trodde jag skulle förlora båda lungorna ett tag. 

Det kommer inte synas att jag ansträngt mig när chefen kommer hem. Inte om det fortsätter vräka ner som det gör nu.
Vi får hoppas att det slutar....typ nu....

Vi glömmer hefflettesvädret en stund och visar resultatet inomhus istället, för igår blev vi klara med vardagsrummet där nere. 

Ta' da!!!!!!!Äntligen! Äntligen! Äntligen!
Hade jag inte haft öron så hade mitt smil gått runt hela huvvet. 

Så nu är det bara att storstäda och få bort allt damm och hundhår sedan är det tipptopp igen. Mindre roligt men nödvändigt. 
Sedan ska jag njuta njuta njuta.

Men först tar vi kaffe och knäckemacka.
Innan vi drar igång städandet. Ibland skulle det vara skitgott med städhjälp. En som kommer fredag förmiddag...städar av hela huset och när man kommer hem är allt tipptopp och jag kam ta helg direkt. 

Ta'ta!!

Måndag

Och hulliganen är jätteförkyld och har feber. Inte roligt. Och ni som undrar hur det gick för snickarmicke så har han kommit en bit på väg. Endast en hylla saknas sedan är det klart. Trodde dock han skulle dänga skruvdragaren i väggen när vi skulle mecka in alla sladdar bakom tvn. 
Fifan sådant krångel innan vi fick till det. Men nu så är det mesta på plats. 

Återkommer med slutresultatet. 

Nu mellanmål till hungriga och kaffesugna.

Ta'ta

Maratonikea

Han jag delar livet med leker Martin Timell


Och än så länge  har han inte tappat humöret för än så länge är där en hefflettes massa skruv kvar. Och jag ber en bön om att allt finns med..... Hårt beende...
Återkommer...