Söndag

tvätt, städ, betalning av räkningar, pisseregn.....
Min söndag...

Tur att diggilistan spelar långkörare så jag kan koppla bort alla måsten och gå på ren automatik

Återkommer

Lördagsmorgon

Och jag kan verkligen inte sova....jag får nämligen inte plats för sambo och Hulligan har beslutat sig för att kasta ut alla armar och ben i ett enda stort plockepinn. Så jag förpassades till soffan i vardagsrummet. Så med en mjuk filt, myskläder, en underbar vakthund samt en varm kopp nybryggt kaffe och min bok så är lördagsmorgonen inte fy skam heller.  Det är total tystnad.....Det pisseregnar ute som hulliganen hade uttryckt det vilket gör mysfaktorn ännu bättre. 

Tidigt... Ja 
Men ack så skönt med någolunda tidiga morgnar ändå

Återkommer

Mittiveckandag

Och snart börjar semestertiderna. 
UNDERBART!!
I vanlig ordning har det varit full rulle hos oss.
Jag har tränat disiplin både med mig själv och med hunden. När det gäller mig själv så är det för att sonen är i
 
den värsta jagärtotaltdöv-trotsen. Han hör verkligen inte var det är man säger. Det kan ju också vara så att det är för att han hör men inte bryr sig också. Tillfällig dövhet är lättare att ta än att han skiter i mina komandon. 
Vad det beträffande hunden så har jag haft hårdträning lydnad. Mhm.....det låter lika illa som det är, men jag är fast besluten på att han ska fanimej lyda minsta vink jag ger honom. Vi har startat med att han få gå lös i trädgården och när jag ropar så ska han komma. Och efter många om och men så fattade han galoppen. Sedan har jag liksom utökat området där han är lös. Och fortfarande (peppapeppataiträ) så fungerar det. Han stannar när jag säger till, väntar när jag säger till och han kommer på kommando. Jag ber verkligen till högre hundmakter att det kommer fortsätta såhär och att jag tillslut kan starta annan träning med honom. Vill starta agillity, men är osäker på om han kanske är förliten än. Hur som....
Träningen tycks fungera på både mig och hunden i varjefall Återstå och se om det håller i sig dock.
 
 
OVAN: Glad vakthund på jobb...
 
 
Jag har kommit in i en bokmalstid igen och plöjer just nu igenom Philippa Gregorys böcker. Har ni sett föresten miniserien baserad på hennes böcker?
 
Klipp...
 
 
Otroligt spännande!!
 
Väntar med spänning på efterföljaren" The Red Queen" som troligen släpps till hösten på BBC.
 
Vackert väder...vackert sinne just nu.
Beror säkert på bubblan jag försatt mig i. 
 
Återkommer