Äntligen klar

Det blidde lite rådjurskött i frysen trots allt. Och vakthunden gick bananas såklart. Själv försökte jag mig på sockerfria lussebullar idag och det lyckades.
 
I morgon tar vi kanske och bakar de där LCHF/glutenfria lussekatterna.
Fast just nu känner jag att jag behöver ta lördag. Bakat lussekatter. Städat det sista i hela huset. Tvättat det mesta av tvätthögen.  Gjort klart övervåningen och sett till att Hullgianen kommer in i sina rum. Ja, han har två.
 
Jag tog kort på vårt julpysslande men de blev så ussla att jag inte våga lägga ut dem här. Får ta bättre med den andra kameran när den är klar efter laddning.
 
Sambon har pipigt iväg och träna.Hulliganen har bänkat sig framför kanal 5 och Toystory 3.
Jag frossar i Cdons bokrea och försöker skriva upp alla böcker jag önskar mig i julklapp av tomten. Det är ju HUUUUR många som helst!!! Jag har också kommit på att jag önskar mig ett kort för simträning på simhallen.
Och en ny madrass...och en ny bil...och smink...och lite till... och böcker....och ett gitarrställ....
sedan var det nog inte så mycket mer jag kommit på.
 
Nej, nu ska jag fortsätta mitt frossande i böcker.
 
 
En trevlig lördag önskar jag er!!
Ta´ta
 
 
 

Hoppla

Någon hann före


och en något intresserad vakt/jakthund/monster

som givetvis fick smaka...

Lördagsmorgon

Jag hade tänkt att jag skulle sova till 10.00 idag. Vaknade 05.30.  Utputtad till kanten på sängen, då hulliganen tydligen kommit ner under morgontimmarna. Försökte somna om....lääänge... Så plingade det till i mobilen. Yes , tänkte jag klockan har nog gått fort. Jag har lyckats somna om och klockan är minst 09.00 iallafall. Tittar och ser att klockan bara är 06.20. My kind of luck!! Vem är vaken miss i mässen förutom jag?! Ser att tonåringen tydligen är det för smset är från henne. Stackars tjej...troligen är det jobbemorgon för henne. 

Masar mig ur sängen och ut till köket och kör igång livsdrycken innan jag paltar på mig ytterkläder och pälsmössan för att ge vakthunden morgonpromenadskisseriet. Brukar sällan ha han kopplad när vi är ute vilket gör att han kan strosa runt i sin takt och jag kan vakna i kylan. Inget dragande i kopplet. Lungt för matte. Bra för hund. Däremot är det kolmörkt ute vid 06.30. Och vakthunden är som sagt svart. Mycket svart.Det enda som är vitt på hundenär de fläckar han har under tassarna. Inte något man ser med andra ord. Så jag är evinnerligt tacksam för att han kommer direkt på inkallning för fifan så svår han är att upptäcka i mörker. Hade kunnat skrämma skiten ur vilken inbrottstjuvar som helst tror jag. 

Idag står det bakning på schemat. Lussebullar, mjuk pepparkaka och eventuellt vaniljbullar.
Sambon ska slakta rådjuret. Så det blir fighting i köket...

Må bäste envise vinna.

Återkommer!!