Obs... det sägs vara viktigt

 Jag fyller år imorgon, det kommer ni väl ihåg? Ja, det är klart ni gör.

Och till er som inte har köpt nån present.....Herregud, det är okej! Gå ut och köp något imorgon bara, skicka den med posten innan 18 så får jag ju den nästa vecka vettja. Några dagar försent gör inget. Bara det inte står någon ålder på paketet.  
 
Många här inne vet min åldersnojjesak. Ni vet det där med att vara 25,15.
En mycket kär vän frågade mig varför jag hade sådan åldersnojja. 40 är väl ingen ålder heller...och fylla år är väl skitroligt!
 
Och det är ju klart att det är. Roligt alltså. Kan vi enas om att inte tala om ur mycket man fyller så är jag nog beredd att ändra mig på fyllaår-punkten. 
Och fråga mig inte vad det är jag önskar mig, har ni idétorka så kontakta sambon. Han vet tydligen då jag har benägenheter att säga till honom när jag hittar något jag gillar eller behöver.
 
Så vi ses på andra sidan.....när klockan tickat till 25,16.
 
Ikväll ska jag njuta av att bara vara 25,15. Djupt försjunken i mina böcker....med de 10 småbitar godis från Hulliganens godispåse som jag unnar mig..
 
Återkommer

Måndagsmys

En måndag som denna får man lyxa till det. 

Han jag delar tapeter med är på återhämtning. Han hostar visseligen fortfarande så pass att man är beredd att ta emot delar av andningsapperaturen och snörvlar, men han är feberfri vilket i hans värld är frisk. Och efter 15 år med samma envisa människa har jag lärt en sak......andas.  Säger han att han är frisk, så är han det. Han kommer inte ändra sig i första taget .          .  . 
                
Vakthunden är mer än lovligt galen nu när han kan vara ute större delen av kvällen. Boomerballen är GULD värd när armarna inte orkar kasta längre


Dessutom roar sig sambon med att gömma korvbitar i trädgården så hunden övar spåra. Fast jag tror visseligen att grillkorv inte finns naturligt i skogen, men man tager tydligen vad man haver. Min kvällsmat. 


Hulliganen övar på att bli bäst att spela kula.

Och jag....jag kurerar min envisa huvudvärk och begraver mig i mina underbara böcker

458:e gångens läsning. Den blir aldrig dålig.. Jag tröttnar aldrig...
Sambon däremot tycker kanske att det är lite udda. 
-Den.. Igen?? Du kan den snart utantill.

Och ett flin på det.

Nåja...han har kanske rätt, det är dock skönt att försvinna in i 1740-talets skottland.  
Nu grillad korv till kvällsmat...den kvällsmat som finns kvar iallafall

Ajöken