Morsdag och söndag

Så grattis alla mammor! Själv har jag fått dagen att gå rätt fort. Den började med en vovve som väkte mig vid 07.30 och tyckte kaffe på sängen, massa presenter var bara en massa dravvel utan jag skulle rasta honom. Och han vann för grannen tycktes sova på tok för tungt för överaskningskaffe på morsdag. Så jag startade i vanlig ordning kaffebryggare för att ge mig själv en stor kopp kaffe när jag har rastat vovven. Sedan var det bara att klä på sig jackan, keps och joggingskorna på för att komma ut och rasta vakthunden. 15 min senare var vi hemma och kaffet nybryggt. 2 timmars hel tystad blev det innan hulliganen kom upp och med honom och allt ståhej vaknade även sambon. 
Sambon kastar ett öga på ett av akvarierna och säger att det MÅSTE göras rent... Med 3 stora grenar i bildas det jättemycket alger och humus. Så sagt och gjort så hämtade han slangen och började grovgörat med att tömma på fisk, växter, sten och grenar. 
Tre kvart senare började han fylla på vatten  igen och eftersom det var han som skulle fixa i ordning det så är det ju också så att designa utseendet i akvariet. Själv läger jag stenar på golvet i en hög, växter i en och resterande av saker i en annan bunte. Sambon som är katalogiserad lagd (här snackar vi boktavsordning , färgordning och storleksordning etc. ) när det gäller film, musik, spel...tja allt som man kan katalogisera, hade såklart sitt sätt att välja ut. 


Fina rader med växter,sten och tillbehör. Och efter ett tag med lite flytt hit och lite mrf-ande dit så blev han nöjd. 
Och hulliganen som övervakat det hela såg ut så här
Mammas fina Hulligan.
En snabb middag och sedan var det till att packa träningsväskan och sedan åka ner och gratta min mor på alla mammorsdag.  Säga adjö och Iväg 2 timmar senare för att hottentotta på friskis. Tre timmars egentid och 30 minuter i bastun var välkommet. 
Nu är det dags att sova.

God natt...

Titt så duktig!


På bordet idag! Det har vi inte vågat innan. Stolt men orolig matte..
Vovven har tappat vikt. Inte bra enligt fru veterinär. 
Matte orolig. Hund...

Rätt cool. 
Återkommer

Slutspurt

Igår var jag som sagt hemma för vård av extremt pigg Hulligan. Vi hade skola (mattelektion) spelade spel,gjorde beställningsmat från Hulligan, (varmkorv med bröd)  bakade muffins, städade, bytte lakan i sängar, rastade hund och så tittade vi på film medan jag vek berget med tvätt.
 
Skola
Galen hund
Klädhög
 
Inte det minsta roligt. 
Idag vilar jag upp mig på byrån. Eller i vilket fall drar in lugnet som finns. Här är mycket att göra men det är tyst och lungt vilket gör att hjärnan arbetar bra ändå.
Idag startade jag med mitt vanliga veckomöte. Och hur jag än vrider och vänder så ser jag alltid lika förjordat trött ut innan klockan är 09.00. 
Selfie är ju så poppis nu.
Ja, men visst finns där en skönhet under påsarna under ögonen. Begriper inte varför min kropp vill sova men huvudet inte alls är med på det. De borde sammarbeta.....enligt mig då.
I vilket fall som helst så kommer man lagom mosig därifrån en timme senare och då skriker magen efter kaffe och knäcke. Skriker verkligen.
 
Sedan har bara dagen liksom farit fram.
Denna låten har jag dessutom haft i huvudet hela dagen...
 
 
och med det så slutar vi för dagen.
 
 
Ajöken