Lördagsnöje

Julpyntat

Iallafall lite


Och så fick jag fram min julkaffe-mugg

Ikväll monteras också köksskåp.

Massvis med skåp.

Och så år det Lisa Nilsson -dag på "så mycket bättre". 

God lördag, Folkes! 

Tidig morgon och fackeltåg

Att väcka Hulliganen en halvtimme tidigare var ju en historia för sig.. De ska gå fackeltåg till Gamla torg och fira Lucia.....

-Mamma, snälla...allvarligt.... Det är för tidigt... 2 minuter till.  Jag lovar att somna om...eller tvärtom menar jag ju...... Ögonen vill inte än tror jag....De vill inte öppnas..    
Men upp kom han och iväg till skolan. Det är mysigt att se dem traska iväg allihopa. 

Idag är en ledig dag för mig.  Och lediga mammor städar, tvättar och julpyntar på de små ytor som finns kvar. 
Eller har jag missat något??? 
För så måste det ju vara... 

God morgon 

När man vill ha snö, men det snöar aldrig

 
 
Så är det idag. Jag har lyssnat på julmusik , pysslat julsaker och juldekorationer större delen av dagen, men inte änns då vill snön falla snällt utanför fönstren.
Jag måste få julkänslan. Även om det kanske blir så att mitt kök riskerar att inte vara klart fram tills dess. Jag har insett att det inte är vårt fel utan att det faktsiskt kan vara så att de hantverkare som ska in och fixa sådant som vi inte får pilla med själva (typ el och annat sådant jobbigt som man tydligen måste ha i ett kök) Vi taptetserade igår ena sidan så att vi imorgon kan måla där. Då är en sida klar iallfall och vi kan troligen starta att riva golvet och lägga det så att vi kan fortsätta skruva ihop skåpen. 
 
Och jag  vet att det är uselt tråkigt att läsa om vår renoveing av köket, men det är inte mycket annat som händer just nu...eller jo, nu ljög jag. Det händer en faslig massa, fast det är hemligt än så länge. Jag kan berätta att jag har fått tag i dagisplats till vakthunden. Kommer bli kanon, då han är lite för stor för att vara med mig på jobbet varenda dag. Han kommer följa med sambon endel dagar och sedan vara på "dagis". 
 
Så det var det...
 
adjö