Jag skulle ju inte

Gilla hockey...

Förvisso gick jag på hockeyn konstant för 100 år sedan (plus minus några år) då Farfar och pappa ALLTID drog med mig och min bror på hemmamatcherna. Men inte nu... 
Och så ville maken att jag skulle gå med En gång...
Och jag gav med mig.... 

Nu vetti fanken om det inte kommer bli fler gånger. 

Typ varje gång..... 

Så det kan bli va'

Biltvätt
Vi börjar med att tvätta vrål åket.
Vakhunden är sådär till detta.... 

Dagen efter

 
Efter en vecka i hefflettet så är jag äntligen tillbaka. Eller iallafall nästan. Det får gärna dröja 10-15 år till nästa attack.
 
Fifan så dåligt jag mått och medan jag har legat och pipigt så har hösten verkligen knackat på dörren. Det är svinkallt på morgonen och det där lövtäcket på gräsmattan blir bara tätare och tätare. 
Dessutom så har vi börjat röja i köket och det ska jag säga är inte det roligaste. Det finns hur mycket saker som helst från tidiga 1700-talet som jag vill bli av med. Arvegods och annat som man stoppat på sig. 
Men att det kommer bli bra när vi fått bort det vi inte använder eller gammalt jox. Det enda som ligger emot oss är just tiden. Jag har en deadline för att få allt klart. Veckan innan jul ska allt vara någolunda klart så jag kan hänga upp nya fina gardiner och få julefrid i mitt nya, fina kök.
Han jag delar denna del av huset med har en helt annan tidsram. Han tror inte vi kan bli klara. Tyvärr så håller hans argument till en viss del då han just den veckan då köket dimper ner framför dörren hos oss, är han på tjänsteresa över pölen. Men jag har stora för hoppningar på att det minsann kommer att vara klart tills dess, trots resor och annat.
Fast rensa är inte roligt....
Något som däremot har varit ofantligt roligt denna veckan ( förutom min tillfrisknad) är min smitning igår med bästa Karin. Hon plockade upp mig redan 06.45 hemma och sedan bar det av till Ullared. Alla kärringars och shopohollics Mecka. Och utan sambon ännu bättre!!! 
Vi hade evinnerlig tur som kom som vi gjorde för även om det var mycket folk som kommit redan när vi kom så var det lååååångt ifrån den mängden när vi var klara vid 14.45-tiden. Och jag fick med mig massa fint hem. I synnerhet julsaker som jag är en riktig sucker för. Kunde nog gått där ett par timmar till, men mina ben och rygg ville annat. Fifasen så ont jag hade i min lekamen när jag tillslut försatte mig i flytaut-läget. Men alla (inklusive min petige man ) var nöjd med inköpet och förvånades över att jag kom hem med ballobas över.  Dessutom hittade jag en ordentlig packväska till vakthunden som han kan använda när vi är ute i skog och mark på promenad. Testade den idag och han tycks inte bry sig om att jag spänt fast väskorna på honom. Får hoppas att det inte är någon tillfällighet bara. 
 
Ajöken