Måste förtydliga en sak....eller kanske två.....

Jag fick förfrågan om vad som menas med detta... (inlägg om Hulliganens möte i ishallen) Det kunde tydligen tolkas på olika sätt...
 
Vilket jag inte tänkte på när Hulliganen sa det till mig. Men eftersom jag såg hans tindrande ögon och den lycka han kände så trodde jag såklart att det skriftligen skulle varar lika fantasktiskt som jag upplevde det...
 
 -Mamma...han sa att jag var duktig på att åka skridskor...även om jag inte är alls sådär superduktig Det kändes bra när han sa så. Att jag var duktig ändå
 
SJÄLVKLART så var det Hulliganen som inte tyckte han var duktig på att åka skridskor. HAN påstod att han inte var lika bra som de andra (många av barnen på isen spelade hockey, vilket min Hulligan inte gör) och var sjukt nervös för att åka ut på isen, men tack vare pepp från ALLA möjliga håll från spelarna så vågade han sig ut. 
Och när hans hjälte sa att han var duktig så vågade han verkligen att ta sig ut på isen istället för att hålla i sargen. Vilket för mig var en välsignelse då min Hulligan inte är den som direkt tar för sig i sådana sammanhang.
Hjälten sa att han var duktig på att åka skridskor. Resten la som sagt Hulliganen dit själv. 
 
Och när jag ändå är inne på att förklara så kan jag också nämna detta med tyst komunikation. Hulliganen klickade direkt med Hjälten tack vare att det egentligen inte behövs så många ord mellan dem. Att Hulliganen vet att de är i samma stad räcker. När de träffas räcker det med ett "hej" eller ett leende. Därav korten då de står bara bredvid varandra vid sargen. Det behövs inte mer för Hulliganen. Han är inte alls ointresserad eller anti på några sätt. (och då menar jag både Hjälte och Hulligan )  Hulliganen bara existerar i en miljö som för honom är fantastisk. Och Hjälten vet hur någolunda hur Hulliganen fungerar. Jag frågade vad det var med just Hjälten som han gillade och hans svar var:
 
- Vet inte...mycket...Först så är han superduktig hockeyspelare. Han är lång och snabb som attans på skridskorna. Och sedan så var han så snäll mot mig i skolan och så. Han sa att jag var bra och duktig och det gillade jag. 
 
Jag hoppas att jag förtydligade mitt lilla misstag ordentligt så att det inte blir fler missuppfattningar. HÄR kan ni läsa hela inlägget. HÄR kan ni läsa om första mötet på ishallen för Hulliganen. Och HÄR  kan ni läsa ett kortkort inlägg om när Hjälten med laget gick upp en serie. HÄR kan ni även läsa ett riktigt förbannat inlägg också det från en match.
 
Nu återgår jag till att sortera kort. Det tog MYCKET längre tid än beräknat.
 
Adjö
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: