Fredagslugn

Det innefinner sig idag ett barmhertigt lugn här hemma. Dels för att det är svinkallt ute och för att det äntligen är fredag. Hullianen kom upp redan vid 06.33 och var allmänt butter. Det kändes inte alls bra någonstans sa han och ville vara hemma i sängen idag. 
Jag har fått sova ett par timmar äntligen inatt vilket jag tackar så mycket för. Kunde i och för sig behövt någon timme till men man får vara glad för det lilla. 
 
Så idag tar vi och myser hemma istället. Hulliganen har somnat om. Jag ska se fall jag hittar någon ny bok i mitt lilla bibliotek att sätta tänderna i. Idag står även stor-vovve-vård på attgöralistan. 
Hulliganen efterlyste banankaka till mellanmål, vilket troligen han kommer baka själv. 
 
 
Påminner om beställningen som ska vara inne senast idag! Kolla HÄR om det är något du vill beställa.  Jag har fått förfrågan om det finns produkter till män också och självklart finns det. 
Bland annat finns:
Dividends Shave Cream 
 Både rengör, exfolierar och mjukgör du huden i ett enda steg. Den koncentrerade krämen avlägsnar varsamt smuts och fett. Rakbladet glider lätt och efterlämnar en fräsch, ren och mjuk känsla hela dagen.  Innehåller Tegreen 97, en patenterad antioxidant som skyddar huden från oxiderande fria radikaler.
 
 
 
 
 
 Dividends Aftershave Balm
Gör ansiktshåren mjukare, finare och mindre synliga. En morgonrakning som varar längre.
Hjälper till att svalka och lugna huden.
Innehåller Tegreen 97, en patenterad ingredient som fungerar som antioxidant och hjälper till att bekämpa och skydda huden från oxiderande fria radikaler.
 
 
21.00 är sista tid för beställning!!
 
Över and out

Kommentera här: