Måndag i vanlig ordning

Har vakat hela natten. Han ni vet som jag delar tapeter med beslutade sig för att få ett riktigt obehagligt migränanfall i går kväll. Han var blek som ett spöke och frossade, svettades och vägrade öppna ögonen i flera timmar. 


Det enda han mumlade var att han måste vila bara en stund....lossa släpet från vrålåket..och åka till Borås och jobba. Och det var där jag började bli smått sur. Så jag tog med Hulliganen ut....vi fick upp släpet på gräset  och jag  hotade med att ringa chefen och berätta hur han såg ut om han inte jobbade hemifrån i morgon så jag kunde hålla lite koll på puckot. 

Att han skulle sjukskriva sig visste jag inte skulle hända, så då får han helt enkelt vara kvar hemma. Har börjat lära mig hur jag ska handskas med extrem envishet.  Han ser fortfarande ut som han ska trilla omkull och somna när som, men  än så länge så sitter han upp (och jobbar såklart). Det kommer han inte ge sig på i första taget. Huvudsaken är att jag kan kolla till honom lite då och då.  Dessutom så  har karln iallafall sovit hela natten. Jag däremot har varit orolig hela natten och kollat så han fortfarande var vid liv. Han brukar sällan klaga på smärta eller ge upp för värk, men igår gjorde han det och då vet jag att det är riktigt illa. Synd bara att han inte fattar det ibland. 


Idag får det därför bli att ta det lugnt....tvätta och vika tvätt samt få i ordning i Hulliganens garderob. Vi börjar veckan på halvfart med andra ord. 

På återseende

Kommentera här: