1,5 timme senare

och dryga milen klar så är mitt huvud rensat och muskler i benen i stort sett utarbetade
Det kanske syns på den minen. Men det bjuder jag på såhär en torsdagsmorgon.  Det är inte lätt att se sådär skojfriskt läcker ut efter det passet. Tro mig...jag har testat.
Jag kom ju på efter dryga timmen att jag kanske inte borde ta ut mig helt då jag ska iväg på träning ikväll också. 45 minuters dansträning/ magträning eftersom det är torsdag.
 
Det tekniska underverket på armen fungerade även denna morgon. Kryss i taket får jag väl säga...
Och jag fick fina stjärnor och fyrverkerier idag med. Plus ett meddelande....
 
 
Jag har tydligen tränat så hårt att jag måste vila mig. Och det blir det säkert till helgen. Eller åt minstonne på lördag då jag tänkte att jag skulle ha en dag med myspys och spakänsla. Hulliganen åker nämligen med laget till en ny innebandymatch borta mot Lammhult. Får hoppas att peppingen han fick i tisdags håller i sig. Målvakt vill han dock inte vara under den matchen, men vi hoppas att han vågar ta sig ann målvaktsposten igen. 
Hur som....
Jag har testat något nytt.
Jag vet egentligen inte om det har någon mer effekt eller om det kommer göra någon skillnad, men jag har endel som dricker detta och tänkte att jag måste testa.
 
Dagen till ära så får jag skriva in det sista i Visma, planera för nästa vecka och köra det sedvanliga klädracet med tvättmaskinen. 
 
Vi höres!
 
 
1 Lillemmish - mode - inspo:

skriven

den där noccon är god =)

ha en bra dag
kramis

Svar: Ja, det var den 😁 Detsamma!! Kramis
Malin Magnusdotter

Kommentera här: