Måndagmorgon och höstlovsvecka

Startar dagen med ett välbehövligt yogapass. Ja, jag vet...det är tidigt. Fast såååå skönt! Med tända ljus och lite lung musik fungerar detta ypperligt efter en natt som inte alls varit som den borde. 
 
Det känns i hela kroppen att jag haft något som inte har stämt. Träningen har ju varit lidande veckan som gick eftersom jag både känt mig förkyld och haft dagar med feber. Vågar inte träna under de promisserna riktigt fullt ut, vilket har gjort att jag istället fokuserat på mindfullnes och yoga. En form av träning men det är inte riktigt den träningen jag skulle vilja ha. Det är en konstig känlsa i kroppen när den bara vill sacka efter, men det finns delar i den som bara vill ut och röra på sig. Det riktigt kryper.
 
Hulliganen har denna veckan ett välbehövligt höstlov. Han ville promt vara på fritids under några timmar för att vara med kompisarna där och hitta på olika saker. Jag kommer de timmarna försöka få så mycket gjort som möjligt så att vi kan hitta på något ihop när han kommer hem igen. Vet dock inte vad ännu. Jag är ju stor idol av bibloteket, men jag vet inte om Hulliganen är så värst intresserad av det bygget längre. Han tenderar att vilja hitta på andra saker än att läsa och leta böcker. Det lutar åt att spenderar några timmar i en kall ishall på torsdag. Och det lutar åt att åka och bada under fredagen. Men vi får se vad veckan bjuder på.
 
När det gäller sådana här veckor är jag inte mycket för att planera in massa saker. Det får blir som det blir helt enkelt.  Huvudsaken är att Hulliganen känner att han är lite ledig och kan slappa lite för att kunna kämpa på den sista tiden fram till jul.
 
Nu tar vi frukost!
Önskar alla en god dag.
 
 

Kommentera här: