När morgonen börjar med....

 
En skitdröm i huvudet är det inte lätt att gå upp. Jag fick skäll av alla. Och jag fattade fasen inte vad jag hade gjort för att förtjäna det överhuvudtaget. Försökte gå av mig känslan i dryga 5 km men inte fungerade det. Eller jo...lite faktiskt. Men det var onödigt kallt i morse. Det krävdes 2 par byxor så inte fiffi skulle frysa sönder och 3 par långärmade för att jag iallfall skulle hålla värmen den första biten. De sista kilometrarna kände jag mig onödigt varm, men vågade inte börja dra av mig långärmade för jag var rädd att kyla ner mig. 
Nu väl hemma igen känner jag att det var en evinnerlig tur att jag gav mig av trots allt. Huvudet behövde den genomköraren.
 
Vakthunden passade lägligt också på att må dåligt innan vi begav oss iväg till skolan. Och han ser fortfarande inte alls ut som han mår speciellt bättre trots att han har ätit och så. Det är inte någon fart i honom alls. Han fick bli hemma under promenaden då jag inte vågade ha med honom ifall han skulle börja må illa igen. Nu ligger han i min säng och ser allmänt deppig ut istället.
 
Troligen kommer jag ta min kopp med kaffe och knö ner mig jämte honom och se fall jag kan lämna verklgheten lite och landa i mitt 1700-tals skottland istället. Det vore helt underbart.
 
Så jag återkommer. 
 
Adjö
1 lars:

skriven

Katniss. va otrevligt alla skäller på dig. Du är verkligen en friskus, med promenad i frosten. ja ta dig du en lur med vovven. Appråpå Ishockey. Det finns för mig ett gött gäng Frölunda Indians. MEN jag bor ju inte i Göteborg. Jag såg i min lokalblaska att Trollhättans HC Tjejlag ska möta Troja Ljungbys tjejlag i hockey på fredag kväll. Jag har aldrig varit på tjejhockey, men däremot tjejfotboll. Men kanske jag ska titta dit, jag har bara 5 minuter att gå till vår ishall. I denna stad är det mest Bandy å de tycker jag är skittråkigt
ha det så bra idag

Svar: Det gör du rätt i. Detsamma önskar jag dig!!
Malin Magnusdotter

Kommentera här: