Nässelutslag, snuva och 2 månader kvar till jul

Hulliganen ser just nu ut som en prickikorv. Han har nässelutslag den stackaren över större delen av kroppen. Troligen är det en rad av olika anledningar som gör att han ser ut som han gör och jobbigt är det. Det blir till att smörja ordentligt. Sparsamt med duschandet och byte av allt vad tvättmedel och mjukmedel heter. 

Jag har åkt på världens förkylning såklart. Membranen mellan huvudet och näsan är fullständigt igenkorkade och jag tror faktiskt att tankeverksamheten tagit stryk. Eller tror och tror. Jag vet. 

Desstuom så gav jag mig på att riva paveliongen och bära in bubbelpoolen igår vilket resulterade i att jag idag ser ut så här.

Döläcker eller hur? Tror inte jag ska åka ner denna veckan och simma som jag faktiskt hade planerat.  Jag har därmed också bestämt mig för att strunta i alla trappstegar, tunga atteraljer och höga höjder för en tid frammåt. Det är inte enkelt att vara tre skitar hög och förbannat envis. Med förkylning och ett jävlaranamma. Men jag lyckades ta ner allt. Kånka in poolen...slå mig halvt fördärvad. Kasta boll till galen vakthund och ramla ner ett par gånger från trappstegen. Fast inte när jag kastade boll till galen vakthund. Det var enkelt. En styck tennisracket. En styck tennisboll. En styck bolltokig hund. TJOFF!! Slå boll.. hund springer satan.

Nej mina fina ben fick jag istället när jag försökte få ner den där hjefla paviljongen. 

Jag har däremot förhoppningar om att det kommer försvinna tills jul. Som idag är exakt 2 månader till. 

Hulliganen har redan börjat på en lista över vad han kan tänka sig behöva i julklapp.

Det kommer troligen inte behövas en smärre förmögenhet. Tack och lov.  Det bästa är att han just nu har allt vad det gäller favoritspelarna och bästa hockeylaget. Han har megasparat själv till NHL 18 och nytt Playstation som han får beställa på fredag om han har grönt på schemat.

 Så jag tror att julen kommer bli en bra historia ekonomiskt trots allt. Och jag hoppas den blir lugn och fridfull också. Inte för att jag längtar dit, men man kan ju iallfall hoppas. Julkänslan kommer förhoppningsvis innfinna sig i sinom tid.

Själv har jag två månader på mig att fundera ut vad jag kan tänkas önska mig i julklapp. Jag vet EN sak, men det är nästan omöjligt. Och då räcker det med att önska sig och hålla det för sig själv. Alla önskningar slår inte in tyvärr. 

Nu blir det kaffe och lite förmiddagsjobb innan jag tar middag. 

På återeende.

Kommentera här: