Skitapp, förlust och frusna fötter

Jag hade skrivit ett jättelångt och innehållsrikt inlägg om hur vi gick på hockey..åt en jättegod middag och hade det jättetrevligt trots förlust för Hulliganens Troja. Jag hade också skrivit hur vi tröstade oss med pasta carbonara


Och jag skrev också om hur både jag och Hulliganen inte alls ser fram emot att det är måndag i morgon


Det är en tuff dag som vi ska genomlida, men det ska nog gå bra. 

Och så hade jag skrivit om hur fruktansvärt kallt det är om fötterna jämt. Hade till och med tagit foto på mina fina fluffsockar.. men skitappen raderade allt helt skoningslöst. 

Så nu får ni inte läsa mitt fina inlägg med berättelsen om hur min söndag varit. Istället blidde det ett snabbinlägg skrivet i ett rasande tempo för att inte appen ska ge upp igen och radera hela fadderitten.

Nu tar jag time out tills i morgon och hoppas att appen inte strejkar, mina frusna fötter är varma och att det blir tisdag skitfort.

Adjö

1 lars:

skriven

katniss jag beklagar verkligen Trojas förlust, jag trodde min lyckönskning skulle hjälpa, men tydligen inte. Pasta Carbonara inga dåliga grejer

Svar: Tyvärr inte....men de ger sig inte! 😎 Enligt Hulliganen så kommer de aldrig att ge sig! Hans hjältar är bäst. 😉 Önskar dig en bra måndag!!
Malin Magnusdotter

Kommentera här: