Swosch!

 
Efter dansträningen igår kändes det i benen idag när jag gav mig ut på min fredagsrunda. Min världsdel fick sig en match igår som heter duga dessutom under danspasset. Där hade jag tydligen ännu mer muckler än jag trodde. Vi stussade många gånger ner och upp från golvet. Och jag har svår träningsvärk i magen. Jag spänner tydligen den hela tiden under passet när jag tränar...vilket är 45 minuter....vilket man känner efteråt... 
 
Eftersom Hulliganen snodde tillbaks sin mössa fick det bli öronvärmare, vantar och Hood idag. 
 
Det var dessutom en dimmig historia. Det var inte många meter man såg framför sig stundtals. Men ack vad skönt det var att komma ut trots kylan. 
 
Vakthunden var med på dagens promenad såklart. Fast sista biten fick han faktiskt köra sitt eget tempo. När vi inte har joggat på ett tag eller gått på ett tag så är det som om han kommer ur balans och glömmer sig. Så helt plötsligt kan han vika av framför mig och har jag någolunda fart under fötterna så är det stor risk för att jag placerar min lekamen över stackars hunden och så blir vi bara ett snurrande paket av vakthundstassar, armar och ben i en enda villevalla på marken. Så idag var det frigång för vakthund från stora vägen och hem.
 

Jag har också fått pm om att det ibland blir jättekonstigt med bilder osv när man kollar bloggen på mobilen. Jag vet om att det är knep och kan inte riktigt styra detta. När jag bloggar från mobilen så blir allt perfekt om man tittar på mobilen, men går man över till datorn ser man att vissa bilder blir GIGANTISKA. Och bloggar jag från datorn hemma så blir det jättebra på datorn, men då är det som att det inte alltid stämmer på mobilen.  Jag har pratat med support om detta och för tillfället har de varken lösning eller förklaring på varför det blir så. Så jag får helt enkelt acceptera fakta just nu och hoppas att ni stannar kvar trots att det ibland ser ut som det gör. 
 
Min ickesömnsvecka avslutades med iallfall 4 timmars sömn inatt. Helt sanslöst skönt. Och även om det är första morgonen det faktiskt är frost ute så håller jag ihop. 
 
Det är så sjukt fint ute just nu med alla färger. Jag har varit så dålig på att titta till och verkligen titta mig omkring, men i morse kom jag på att göra det och jösses vilken varm känsla jag fick. 
 
 
 
Dagens flashbackbild på Hulliganen. Så liten.... Med Laban i högsta hugg. Kunde sova i alla möjliga ställningar. 
 
Dagens påminnelse: Försök vara dig själv i en värld som ständigt försöker göra dig till någon annan.
Ord för dagen:  
 
 
 
 
Dagens stora fundering:
 
Morgonens Hulligan på väg till skolan: Leende Hulligan på sparkcyckel...
-Mamma...du kommer få fett med problem på lördag.
-VADDÅ?
-HA! Det säger jag inte.... 
-VAD?
-Nope...det säger jag ju inte....men det kommer kosta dig! 
och så sparkar han vidare....med ett stort triumferande leende på läpparna...
 
Jag....fattar...NADA!!! Kan någon komma underfull med vad fanken det kan vara han menar??
 
 
 
 
Nu dags för kaffe!!
 
Adjö
 
 
 
 
 
 
 
 
 
1 lars:

skriven

Kathvitas påminner mig om Katmiss i en av mina favoritfilmer Hunger Games
Ja för mig inte så lätt alltid att vara sig själv därute
Ha det så bra idag i solen

Svar: Önskar dig detsamma!!
Malin Magnusdotter

2 Anonym:

skriven

Hahahaha😂😂 Det är hockey...mer säger inte jag heller..

Svar: Que¿?
Malin Magnusdotter

Kommentera här: