Sömnlösa nätter

Är skit.


Fåren snubblar konstant över staketheffletet och vakthunden snarkar så pass att jag tror han snart skrämmer både grannar och får.


Är riktigt avis på de som får sova faktiskt ....Lördagsmorgon

Och i vanlig ordning så går det inte att sova ordentligt. Begriper inte vad det är med mig och nätter. Det tog evinnerlig tid att somna och vaknade innan tuppen. Eller i allafall solens uppgång. Låg och snurrade som en elvisp fram till vakthunden gav upp, hoppade ner och ville ut och rastas.
 
En snabb promenix med honom och kaffe på det så börjar det ändå ser ljusare ut. 
 
Efter gårdagskvällen så var Hulliganen eld och lågor. Han satt som förstelnad i 
sista perioden och undrade när och om det skulle bli förlägning eller om de skulle lyckas dra in ett mål innan slutsignalen. Tyvärr så blev naglarna ännu mer ansatta när det drogs till förlägning och när inte det gick vägen gick det till straffar. Då gömde både jag och hulliganen huvuderna. ISCH så spännande det blev. Hulliganen hejjade och ropade och morrade om vart annat, men tillslut avgorde Trojanderna och vann med uddamålet. Jösses så lycklig han blev! Ungen var som en duracellkaning. 
 
Grönt schema igen betyder överaskning i veckan som kommer. Jag har lyckats än en gång (hoppas jag) att ge honom extratid med det som betyder mest just nu vilket är att han kommer än mer slappna av och ge gärnet i kommande veckor. 
 
Fast mer om det under veckan som kommer.
 
Gårdagens stats: 
Steg idag:14579
Aktiva tid 2,54,18
kcal brända:2040
kcal ätna: 1200
Kilometer gjorda: 11,25
 
Nu kör jag ett yoga-pass. För att jag kan.
 
Önskar alla en härlig lördag.
 
 
 

Hålligång i bregottfabriken

Efter att ha jobbat en stund....tvättat några maskiner tvätt och städat av lite var det jag...en kopp kaffe och Harry Potter en stund. 


Hulliganen hämtade jag runt 16-tiden och fick hem en glad och sprallig unge. Runt 17.15 stack han ner på innebandyträning och jag började göra mig klar för min nya utmaning.... Dans. Ja, jag ska svänga mina lurviga hade jag tänkt. 
Så här såg jag ut innan...

Hur jag såg ut en timme senare får ni gissa er till. Men herrehjeffla så roligt jag hade. 


Och stats idag är inte heller så illa..
Steg idag 14678
Kcal brända: 1717
Km gjorda; 11.75
Aktiva timmar: 2.55
Uppätna kcal: 1200

Med den här takten kommer jag nå mitt mål fortare än jag hade beräknat.
Halleluja!!

Nu ska det bli sjukt skönt att flyta ut i soffan och inta ett relativt horisontellt läge. Och gissa vad Hulliganen satt klistrad vid när jag klampade innanför dörren...

Hockey såklart. I morgon taggar vi för Hulliganens Troja på hemmaplan!! Vi ses väl där??!! 

Jag hoppas på det iallafall!

Nu myyyyyyys.

God natt!!

});