Mys

Med underbaringar!!


Mår för en gångs skull kanon just nu!!


Min vakthund...

Fyller 4 år idag. Skitvalpen är stor!


Men eftersom han är hyperallergisk så blir det ingen tårta eller massa godis utan det blir ett extraben och extragos istället.

I vanlig ordning så är det ju hockey som gäller. Idag är det Rögle- Malmö.

För något år sedan "råkade" Hulliganen lära honom skäłla på ordet Taif:are. Något som jag då tyckte var ganska roligt så vi fortsatte. Tills vi då i somras lärde oss en mindre bra sak med detta, nämligen när presentationerna på Trojaspelarna var nere i stan då någon sa just det ordet. Turligt nog kunde vid täppa till nosen lite snabbt på vovvsingen då. 

En sak vi dock inte lärt honom är att morra när glassbilens truddelutt ljuder. Det har han alltid gjort. Vet inte varför, men den melodin är inte något han gillar alls..
Hur som.....
Idag när Rögle kör sitt intro så kommer det även Glassbilens truddelutt med på slutet vilket gör att Ozzy stannar upp...lyssnar och sedan kommer det ett riktigt mörkt, mullrande och dovt morrande från honom.  Jösses så vi skrattade. 

Det är gäller tydligen att vara i både rätt lag och ha rätt intro om man ska gå hem hos min  vovve om man är hockeyfantast eller hockeyspelare.

Hulliganen hejja på Rögle. Fast i smyg så inte vskthunden morrar.....
Såklart.

På återseende

Ord för dagen

Det är lördag och vilodag. Knoppen vill vila och sova, medan kroppen bara skriker efter rörelse. Är så rastlös.....och samtidigt så trött. En konstig känsla att han i systemet. 


Så är det, så får det minsann vara.

Försvinner in i 1800-tals världen en kort stund för skingra tankarna.

På återseende