Jag hade tänkt skriva...

om att jag är en ruggigt jobbig virrepanna. Jag har beställt hem nya produkter i veckan, därav ett helt fantastiskt lippgloss. Detta försvann för mig för ett tag sedan och jag har inte lyckats hittade någonstans....förrän nu när jag helt apropå tittade i dörren på bilen.
 
Då låg det där så fint....
Tänk att det aldrig slår fel. När man köper nytt för att det är borta så nog fanken kommer det gamla fram igen. Hur som....om ett par dagar har jag två.
Det är helt fantastisk. Det återfuktar så hjefla bra. Dessutom så känns det som om jag har läppsyl och ser ut som om jag har ett läppglans. Och det bästa är att det torka inte ut dem alls.
Tänkte att jag skulle ge er en bild på mig och mitt duckface iförd balsamet, men hoppar det. Istället så tycker jag ni kan höra av er om ni vill testa. Det är det enda egentligen som fungerar. Att man testar själv och se. Jag var så skeptisk till en början med både mudmask och läppglosset, men tji fick jag när jag testade det. Det är inte med en sådär jätteentusiasm jag erkänner att jag lider av rosacea i ansiktet till och från. Pinsamt rent ut av eftersom jag känner mig som om jag vore 90. Rosacea får bara medelålders tanter. Så snubblade jag över mudmasken och testade den. Och efter någon veckas användning så minskade utslagen drastiskt. 
 
Jag hade också tänkt skriva om att jag trodde jag skulle gå av på mitten när jag testade nya yogapasset. 
 
Jag kände av muskler som jag trodde förintats. I synnerhet bak i ryggen. 
Men jag ska nog fixa det också om ett tag. Träningsvärk är bra säger de som vet. Jag tycker det gör mer ont än bra. 
 
Jag ville också tacka för all respons över mitt inlägg på facebook om min resa. Fast jag skrev inte om någon resa utan snarare länkar till min företagssida och hit till bloggen. Men jag fick så många reaktioner på bilden jag la ut. Ja, det är en stor förvandling, och ja, resan dit har inte varit en dans på rosor, och ja, jag har kämpat så in i hefflettes. Men som sagt...Det är just då man märker vilka som står på min sida och vilka som är mina vänner. Ni vet vilka ni är och jag är sååå tacksam över att ni finns i mitt liv. 
 
Gå in på min hemsida eller min företagssida på fejjan och gilla och dela. Jag behöver all reklam jag kan få.  Klicka bara på länkarna nedan så kommer ni direkt dit.
 
Hopp Om Hälsa  - Företagssidan
 
Nu är det dags för middag. Och det blidde ett inlägg trots att det kanske inte var det jag hade tänkt skriva om från början.
 
Återkommer
 
 
 
1 norrbotten emma:

skriven

ha en fortsätt bra tisdag
kram

Svar: Detsamma Emma!! KRAM <3
Malin Magnusdotter

Kommentera här: