Lördagsmorgon

Och i vanlig ordning så går det inte att sova ordentligt. Begriper inte vad det är med mig och nätter. Det tog evinnerlig tid att somna och vaknade innan tuppen. Eller i allafall solens uppgång. Låg och snurrade som en elvisp fram till vakthunden gav upp, hoppade ner och ville ut och rastas.
 
En snabb promenix med honom och kaffe på det så börjar det ändå ser ljusare ut. 
 
Efter gårdagskvällen så var Hulliganen eld och lågor. Han satt som förstelnad i 
sista perioden och undrade när och om det skulle bli förlägning eller om de skulle lyckas dra in ett mål innan slutsignalen. Tyvärr så blev naglarna ännu mer ansatta när det drogs till förlägning och när inte det gick vägen gick det till straffar. Då gömde både jag och hulliganen huvuderna. ISCH så spännande det blev. Hulliganen hejjade och ropade och morrade om vart annat, men tillslut avgorde Trojanderna och vann med uddamålet. Jösses så lycklig han blev! Ungen var som en duracellkaning. 
 
Grönt schema igen betyder överaskning i veckan som kommer. Jag har lyckats än en gång (hoppas jag) att ge honom extratid med det som betyder mest just nu vilket är att han kommer än mer slappna av och ge gärnet i kommande veckor. 
 
Fast mer om det under veckan som kommer.
 
Gårdagens stats: 
Steg idag:14579
Aktiva tid 2,54,18
kcal brända:2040
kcal ätna: 1200
Kilometer gjorda: 11,25
 
Nu kör jag ett yoga-pass. För att jag kan.
 
Önskar alla en härlig lördag.
 
 
 

Kommentera här: