Palla plättans dag

Eftersom jag inte är så evinnerligt intresserad av de där semlorna alla tycks trycka i sig idag , längtar jag tills i morgon istället. Alla hjärtans dag, eller palla plättans dag som jag kallar det. Det går så bra att skicka blommogram, kort, brev, biobiljetter, Trisslotter, eller vilka lotter som helst egentligen...jag är inte så kräsen....eller  mindre presenter till mig går också ypperligt bra. Jag gillar alla möjliga blommor, men mest rosor som de flesta tjejer. Finare presenter som guld, diamanter,  sedelbuntar och så skickas med fördel rekommenderat...om man hellre vill överaska mig med något sådant. Jag ska försöka hålla mig hemma mellan 8.15 och 14.20. Sedan kan jag inte lova att jag är hemma förrens efter 16.30. Men det går bra att lämna i postlådan eller hänga på dörren. 


Vakthunden är hemma och ger troligen ifrån sig både morr och skall, så håll er på rätt sida dörren. Han är inte go att tass med när han vaktar dörrarna. Ni kommer om ni har tur in, men däremot släpper han inte ut dig om inte jag eller någon är hemma. Och säg för guds skull inte något så dumt som att du hejar på TAIF. Han morrar och visar tänderna då. En synnerligen otrevlig upplevelse.
Häng bara presenten på dörren och backa sedan försiktigt undan. Han håller sig på insidan om du håller dig på utsidan.

Ikväll taggar vi Troja-Södertälje i Skaniarinken. Och Hulliganen är peppad. Med turtröja och  tjoandes trojaramsor.

Jag missar Mandelmanns på 4:an. Vågar inte yppa förslaget att se matchen på C-more play istället och istället titta på 4:an. Sist jag kom med det förslaget så såg Hulliganen ut som om jag tappat hela verktygslådan istället för en skruv. Det utlovades även citat "allvarliga konsekvenser om jag hittar på något dumt med kanalerna på Tv'n.
Så det testar jag inte. 
Men glöm nu inte palla plättans dag. Förra året kom där inte något till mig, men jag hoppas igen i år. Alla kan ju glömma menar jag. 
Nu är det dags för hockey!!!

GOOOOO TROJA!!
Kommentera här: