Lugn och fin...

Ja, vi har varit på vifft under helgen. Närmare bestämt  i Köpenhamn. Jag skaaaaa bjuda på härliga bilder från den trippen och en historia till det. Även vakthunden har tydligen en berättelse om sina bravader under samma helg.
Men ni får hålla er till tåls lite till. Det är sjukt mycket nu i bregottfabriken. 

Här är någon bilder iallafall.. För att fresta er lite... Så att ni klickar på det lilla hjärtat som sitter i mitten på inlägget har jag fått sagt till mig... Fast inte om man tittar på mobilen... Då sitter det på sidan... 
Adjöken 


Nämen...

Hulliganen bjuder på kvällsmat.

Pasta caboNoel

Blir han inte sportkomentator eller veterinär kan han alltid sadla om till kock. 

Min son. Mitt mirakel!! 

Äntligen fredag

Och vi har varit ute på ön en runda och badat. 25 grader i vattnet och såklart ingen algblomning på vår strand.
Hulligan och vakthunden låg i konstant, vilket är så hjärtskärande underbart att se dem två. De busar, skvätter vatten och har dragkamp. Lycklig vakthund, men trött. 
Nu säger jag:
-Helluuuuuuu friend!! 
Till denna underbara dryck. 

Något som jag verkligen behöver i denna värme... Denna fantastiska fredag. 

På återseende 

Ps... Äntligen börjar de släppa på transfers vid Silly season. Hulliganen något deppig då hjälten fick kontrakt i Västerås. Hans komentar. 
-Ja, det var ju synd... Men det är väl bara till att säga grattis till Västerås till en av Sveriges bästa spelare. Pappa har lovat att vi ska åka till Västervik och Flash... Får väl passa på när de möter Västerås då.. Tur att den bästa av de bästa är kvar i mitt Troja. 

Jupp. Så är det... Så får det bli. 
Ds