Lycklig unge

Idag var det näst sista dagen i skolan innan sommarlovet. Och eftersom hulliganens skolgång gått från jagvillverkligenintegåiskolan till skolanärdetroligastesomfinns så hade det ordnats överraskning/belöning till honom. Och ungen var så tyst.....i vanlig ordning.... 


Först när vi var ensamma i bilen på väg hem och när jag frågade hur  eftermiddagen varit och fick svaret 
-Eh...jo mamma.... Jag vet inte....den var....overklig....

-overklig??

-Som om jag var med men ändå inte. Och så blev han tyst och fundersam igen.

Och då slog det mig. När önskningar verkligen slår in är det svårt att förstå att det faktiskt hänt. Tänk att han fick.....för att han var duktig och värd. 

Inte undra på att barnalivet är stum med tindrande ögon när jag för miljonte gången förklarade vad han gjort, vad han har presterat  och hur enormt duktig han är. Och även om han inte riktigt nådde sitt eget mål.  (Fattades några fjuttiga poäng bara) så hade han gått från 0 till över 885 poäng. För mig är det fantastiskt bra! Och när man gör sitt bästa och försöker så är det bra nog. Mer än bra nog!! 

Ska bara få den är underbara ungen att förstå det också.


Jag är så tacksam för allt i livet just nu. För underbara lärare till Hulliganen. För idoler som enträget inte ger upp och inte tröttnar på min något tysta avkomma. Som svarar, stöttar och bara finns där. Jag känner mig så lyckligt lottad mamma!! Så lyckligt lottad!!


Nu önska jag er en god kväll.


På återseende 

Kommentera här: