Ett ointressant inlägg

Jag har egentligen inget vettigt att skriva om. Misstänker att min fantasi har tagit till flykten ihop med halva min lungkappasitet. Och jag saknar dom  jättemycket..
Jag skulle i och för sig kunna berätta att jag varit och fotograferat mig idag. Här... 

Jupp... 
I en konstig meckanick där jag fick stå och hålla andan framför en fyrkant utan en tråd på överkroppen . Tur att det bara var jag och en fantastisk tjej som verkligen led med mig när jag stod där och huttrade. 

Jag är föresten sjukt trött på att ha andnöd. Här är jag efter mitt fotograferande

Och fortfarande med andnöd satan. Men påklädd. 
Det är första gången på evigheter som jag gillar den entoniga tantrösten i hissen på lasarettet. Den var nästan lite saknad faktiskt. Men bara nästan. Det jag saknar mest är orken. Jag orkar ju knappt gå från sängen och in i duschen utan att flåsa som en tant på 44. Eller rent av 84. Tackar högre makter för att jag tränat vakthunden så pass att jag kan gå med honom okopplad.
Här är han förresten. 

Min stora kärlek. Min vaktis. Min nallebjörn. Han är så fantastisk. 

Ikväll är det äntligen hockey. Vi ska kolla drabbningen från soffan i vanlig ordning. Jag får ju inte vara med på lördag när det är hemmamatch. Men jag hoppas verkligen ni fyller arenan och hejjar fram killarna till seger. Och mina goa vänner i biljettluckan vill ha sjukt mycket att göra. Ge dem det!! Här är en bild på undertecknad för ett tag sedan. 


Och här är jag med världens bästa Ulrika. Vi står jämt i biljettluckan och ser till att alla får se Sveriges bästa hocketlag. (enligt Hulliganen iaf) 

Ja, hon är helt underbar och så go och gla' nästan jämt. Och så gillar hon precis som jag att  sälja hocketbiljetter till Troja matcherna. Saknar henne sjukt mycket. Och de andra två pojkarna också såklart. Konstatera härmed att det är dubbelpeck att ha lunginflammation. 
Ingen hockey. Inga skratt och Inget bus. OCH bara andnöd. 
Får hoppas de vinner så jag få ha något att le åt. 

Här kan ni förköpa biljetter till helgens match. Tryck på länken nedan

Här bokar du din biljett

Om du inte hellre vill säga hej till Ulrika och killarna i biljettkassan såklart. Då är det bara att pallra sig ner till Ljungby Arena I GOD tid och köpa sin biljett. De öppnar redan vid 16.00, så kom i tid så hinner ni säga hej också vettja. 
Här kommer ni till Trojas hemsida. Tryck på denna länk nedan. 

Troja Ljungby

Där kan ni läsa lite allt möjligt om vad som händer i klubben. 

Och ska ni ändå på hockeyn så tycker jag att ni ska passa på att boka bord uppe hos Igge i Restaurangen. Han har sååååå god mat! Det är bara att ringa och boka!! Här ser ni vad som händer i övrigt. Nu ska jag ta och vila en stund innan min Hulligan drar på sig Troja färgerna och gormar om att det snart är matchstart. 

Ja, jag kanske ljög lite när jag sa att det skulle vara ett ointressant inlägg... Det blev åtminstone ett inlägg... Inte så fint organiserat och seriöst inlägg som mina andra brukar vara. Men ändå ett inlägg. 
Så. 
Adjö 


1 Anonym:

skriven

Du är ju för härlig, hoppas vi nu får att göra å att du krya på dig, du behövs oxå i luckan 🔴⚪🔴⚪

Kommentera här: